Амулјани

VILA GIOTA (JOTA)

Vila Giota (Jota) -се наоѓа во централниот дел на местото на окулу 300 метри од траектот во близина на хотелот Sunrise. Од најблиската плажа е одалечено окулу 200 метри

Погледни понуда

VILA MARIOS

Се наоѓа во самиот центар на местото на 50 метри од траектот,во главната пешачка улица.Од најблискатаплажа е одалечена окулу 200 метри

Погледни понуда

VILA EROTOKRITOS LUX

Vila Erotokritos Lux се наоѓа на 400м од феноменалните плажи Alikes како и на 700 метри по кратенка земјен пат до центарот на самото место.

Погледни понуда