Празничен викенд на Халкидики

21-24 мај

Од:
21/05/2021
До:
24/05/2021

Галерија

Цена на аранжманот:

Цена по лице за 3 ноќевања во:
Куќа „Галанис“ – Афитос
4.650мкд (75 евра)
Куќа „Харис“ – Неа Флогита
4.650мкд (75 евра)
Куќа „Карамаврос“ – Пефкохори
4.030мкд (65 евра)
Куќа „Спанос“ – Полихроно
3.720мкд (60 евра)

Дополнителни информации:

Напомени и услови за:

Сместување:

  • Трето лице плаќа 75%
  • Четврто лице плаќа 50%
  • Дете до 2,99 години бесплатно

Автобуски превоз:

  • Возрасен 2.480
  • Дете до 11,99 години 1.860 мкд.

За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ и Т.А Дрим Холидејс!

Контактирај нé