Апартмани КАЛОНИС ДЕЛУКС – Лето 2024

Шенѓин Албанија- на располагање 20 комплетно опремени апартмани (приземје) на 30 метри од море

Галерија

РАСПЛОЖЛИВ КАПАЦИТЕТ НА АПАРТМАНИТЕ ЗА СЕЗОНА 2024

BRAPARTMANIлицапогледОПИС
1АПАРТМАН 1013+1базенАпартманот содржи,  1одвоена спална соба,со 1 брачен и 1 единечен кревет.Комплетно опремена кујна,трпезариска маса и софа за спиење како помошен лежај(за деца) во дневната соба.Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса
2АПАРТМАН 1022+2базенАпартманот содржи,  1одвоена спална соба,со 1 брачен  кревет.Комплетно опремена кујна,дневна соба, трпезариска маса и софа за спиење како помошен лежај(за деца)  и фотеља на спуштање во дневната соба.Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса
3ДУПЛЕКС 103-6+1паркингАпартманот содржи,  2 одвоени спални соби .Спална бр.1 содржи 2 дупли кревети,  Спална бр 2 содржи 1 брачен кревет.Комплетно опремена кујна, дневна соба,трпезариска маса и софа за спиење како помошен лежај(за деца) )  .Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса
4ДУПЛЕКС 1045+1паркингАпартманот содржи,  2 одвоени спални соби .Спална бр.1 содржи 1 дупли кревет и 1 единечен кревет,  Спална бр 2 содржи 1 брачен кревет.Комплетно опремена кујна,трпезариска маса и софа за спиење како помошен лежај(за деца) ).Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса
5ДУПЛЕКС 1055+1паркингАпартманот содржи,  2 одвоени спални соби .Спална бр.1 содржи 1 дупли кревет и 1 единечен кревет,  Спална бр 2 содржи 1 брачен кревет.Комплетно опремена кујна,трпезариска маса и софа за спиење како помошен лежај(за деца) ).Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса
6ДУПЛЕКС 1065+1паркингАпартманот содржи,  2 одвоени спални соби .Спална бр.1 содржи 1 дупли кревет и 1 единечен кревет,  Спална бр 2 содржи 1 брачен кревет.Комплетно опремена кујна,трпезариска маса и софа за спиење како помошен лежај(за деца) ).Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса
7АПАРТМАН 1074+2базен и мореАпартманот содржи,  1 одвоена спална соба со два брачни кревети.Комплетно опремена кујна, дневна соба,трпезариска маса и софа за спиење како помошен лежај(за деца) ) и фотеља на спуштање.Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса
8СТУДИО 1085паркингСтудиото содржи 2 брачни кревети, фотеља на спуштање,и комплетно опремена кујна .Студиото нема тераса (француски балкон)
9АПАРТМАН 2013+2базенАпартманот содржи,  1одвоена спална соба,со 1 брачен  кревет и 1единечен кревет.Комплетно опремена кујна,дневна соба со аголна гарнитура која може да се користи како дополнителен лежај за 2 деца или 1 возрасна особа, трпезариска маса  .Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса.
10АПАРТМАН 2023+2базенАпартманот содржи,  1одвоена спална соба,со 1 брачен  кревет и 1единечен кревет.Комплетно опремена кујна,дневна соба со аголна гарнитура која може да се користи како дополнителен лежај за 2 деца или 1 возрасна особа, трпезариска маса  .Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса.
11АПАРТМАН 2043+2паркингАпартманот содржи,  1одвоена спална соба,со 1 брачен  кревет и 1единечен кревет.Комплетно опремена кујна,дневна соба со аголна гарнитура која може да се користи како дополнителен лежај за 2 деца или 1 возрасна особа, трпезариска маса  .Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса.
12АПАРТМАН 2053+2паркингАпартманот содржи,  1одвоена спална соба,со 1 брачен  кревет и 1единечен кревет.Комплетно опремена кујна,дневна соба со аголна гарнитура која може да се користи како дополнителен лежај за 2 деца или 1 возрасна особа, трпезариска маса  .Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса.
13АПАРТМАН 2063+2паркингАпартманот содржи,  1одвоена спална соба,со 1 брачен  кревет и 1единечен кревет.Комплетно опремена кујна,дневна соба со аголна гарнитура која може да се користи како дополнителен лежај за 2 деца или 1 возрасна особа, трпезариска маса  .Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса.
14АПАРТМАН 2073+2паркингАпартманот содржи,  1одвоена спална соба,со 1 брачен  кревет и 1единечен кревет.Комплетно опремена кујна,дневна соба со аголна гарнитура која може да се користи како дополнителен лежај за 2 деца или 1 возрасна особа, трпезариска маса  .Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса.
15АПАРТМАН 2083+2паркингАпартманот содржи,  1одвоена спална соба,со 1 брачен  кревет и 1единечен кревет.Комплетно опремена кујна,дневна соба со аголна гарнитура која може да се користи како дополнителен лежај за 2 деца или 1 возрасна особа, трпезариска маса  .Купатило, 2 клими, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса.
16СТУДИО 2093паркингСтудиото содржи 1 брачен кревет, фотеља на спуштање,и комплетно опремена кујна, трпезарија Купатило,  клима, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса.
17СТУДИО 2103паркингСтудиото содржи 1 брачен кревет, 1 единечен кревет,и комплетно опремена кујна, трпезарија Купатило,  клима, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса.
18СТУДИО 2113паркингСтудиото содржи 1 брачен кревет, фотеља на спуштање,и комплетно опремена кујна, трпезарија Купатило,  клима, телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса.
19АПАРТМАН 3012+2мореАпартманот содржи 1 одвоена спална соба со 1 брачен кревет,Комплетно опремена кујна,дневна соба со 2 софи  која може да се користи како дополнителен лежај за 2 деца или 2 возрасни особи, трпезариска маса  .Купатило,  клима телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса.
20АПАРТМАН 3022+2паркингАпартманот содржи 1 одвоена спална соба со 1 брачен кревет,Комплетно опремена кујна,дневна соба со 2 софи  која може да се користи како дополнителен лежај за 2 деца или 2 возрасни особи, трпезариска маса  .Купатило,  клима телевизор ,фрее  вифи, паркинг и тераса.

 

Терминнаемноќи 71/3 студиокапацитет/лица1/5 студиокапацитет/лицаапартман со 1 спална собакапацитет/лицадуплекс апартман со 2 спалникапацитет/лица
19.05.202426.05.2024наем/ноќ7                254 €3           317 €5                    326 €4                 399 €6
26.05.202402.06.2024наем/ноќ7                259 €3           318 €5                    331 €4                 404 €6
02.06.202409.06.2024наем/ноќ7                264 €3           323 €5                    336 €4                 410 €6
09.06.202416.06.2024наем/ноќ7                322 €3           394 €5                    356 €4                 430 €6
16.06.202423.06.2024наем/ноќ7                385 €3           403 €5                    443 €4                 523 €6
23.06.202430.06.2024наем/ноќ7                385 €3           403 €5                    443 €4                 523 €6
30.06.202407.07.2024наем/ноќ7                385 €3           403 €5                    443 €4                 523 €6
07.07.202414.07.2024наем/ноќ7                443 €3           483 €5                    564 €4                 604 €6
14.07.202421.07.2024наем/ноќ7                443 €3           483 €5                    564 €4                 604 €6
21.07.202428.07.2024наем/ноќ7                448 €3           488 €5                    571 €4                 609 €6
28.07.202404.08.2024наем/ноќ7                484 €3           524 €5                    605 €4                 725 €6
04.08.202411.08.2024наем/ноќ7                484 €3           524 €5                    605 €4                 725 €6
11.08.202418.08.2024наем/ноќ7                484 €3           524 €5                    605 €4                 725 €6
18.08.202425.08.2024наем/ноќ7                448 €3           488 €5                    571 €4                 609 €6
25.08.202401.09.2024наем/ноќ7                443 €3           483 €5                    564 €4                 604 €6
01.09.202408.09.2024наем/ноќ7                363 €3           403 €5                    443 €4                 524 €6
08.09.202415.09.2024наем/ноќ7                330 €3           375 €5                    410 €4                 490 €6
15.09.2024 – 22.09.2024наем/ноќ7                254 €3           317 €5                    326 €4                 399 €6
22.09.202429.09.2024наем/ноќ7                220 €3           299 €5                    300 €4                 320 €6

 


Дополнителни информации:

НАПОМЕНА:
– Цените се дадени за наем на соба/апартман за 7 ноќевања/8 дена
(плаќањето е во денари (1 еур = 62 мкд.)
Wi-fi,тераса,клима(вклучена во цената )обезбеден паркинг
НАПОМЕНА
*Хигиената во апартманот за време на престојот ја одржуваат самите гости
*во собите има пешкири
*По завршување на вашето летување должни сте да го оставите Апартманот во чиста состојба .Во случај на причинета штета за време на престојот  Корисникот ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.
*Строго се забранува сместување на повеќе лица  во апартманот од предвиденото (во склад со број на кревети)
                                          Check-in 14:00    Check-out 10:00

Контактирај нé