VILA EROTOKRITOS LUX

Vila Erotokritos Lux се наоѓа на 400м од феноменалните плажи Alikes како и на 700 метри по кратенка земјен пат до центарот на самото место.

Од:
02/06/2024
До:
20/09/2024

Vila Erotokritos Lux се наоѓа на 400м од феноменалните плажи Alikes како и на 700 метри по кратенка земјен пат до центарот на самото место .

Во своја сопственот вила Erotokritos Lux има голем двор со трева ,клацкалки и љуљашки за деца како и голем паркинг простор,дел за правење скара без доплата за гостите на вилата.
Вреди да се напомене дека последните 300м пристап кон вилата Erotokritоs Lux  е по земјен пат.
На плажата Alikes ,а во близина на оваа вила се наоѓаат барови на плажа Big Fish, Savana i Amos, како и ресоран Metoxi и камп Alikes во чиј дел се наоѓа марќет.

Секое студио поседува француски лежај,тросед на развлекување,градинска гарнитура,тараса со прекрасен поглед,TWC, комплетно опремена кујна,клима (без доплата)wi-fi (без доплата), пешќири, TV, трпезариска маса.

Галерија

ЦЕНА ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА 10 НОЌЕВАЊА

ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ02.06.12.06.22.06.02.07.12.07.22.07.01.08.11.08.21.08.31.08.10.09.20.09.
Студио 1/3
(3+0; 2+1) chd 9.99y
Sold out!27.000(2+1)

40.000(3+0)

50.00057.00063.00070.50070.50070.50061.00047.50026.000(2+1)

39.000(3+0)

Sold out!
Студио 1/4
(4+0; 3+1; 2+2) chd 9.99y
Sold out!27.000(2+2)

40.000(3+1)

54.000(4+0)

56.50063.00069.50076.50076.50076.50067.50054.00026.000(2+2)

39.000(3+1)

52.000(4+0)

Sold out!

Контактирај нé