Splendid Conference & Spa Resort 5*

Бечичи, Црна Гора

Сместен на работ на недопрените води на Јадранското Море во Бечичи, имотот е извонредна комбинација на природна убавина и софистицирана удобност. Додека се стремиме да создадеме одморалиште што ја отсликува убавината на Црна Гора – не остави никаков детал непроверен.

Од бујните градини и негуваните тревници, до грациозниот влез и добредојде лоби, сетилата на гостите едноставно ќе се радуваат додека се развива нивното прекрасно искуство. Хотелот нуди највисоко ниво на лична услуга во Црна Гора.

Галерија

Контактирај нé