Оваа модерна и луксузна зграда, изградена во неокласичен стил, која се наоѓа во близина на стариот град Будва, Медитеранското море во Црна Гора. Хотелот се наоѓа градот на 120 метри од центарот и областа на плажата.

Хотелот има капацитет од 40 соби и апартмани. (сместувачки капацитет од 130 луѓе) и неговиот уникатен внатрешен дизајн, усогласен со светските стандарди, ќе ја направат секоја минута од вашиот престој да биде посебна!Хотел Москва нуди удобност, сигурност и безбедност, па штом ќе дојдете и не посетите секогаш ќе се враќате Во ексклузивен,
релаксирачки и топол амбиент на хотелот, ние сме посветени да обезбедиме висококвалитетна услуга преку персонализираниот пристап, каде што ќе го најдете искуството повеќе…

За вас, ќе дизајнираме незаборавен семеен одмор, пронајдете го најмногу. убави објекти за активен спортски одмор, организирајте ги Вашите специјални настани.

Галерија

Контактирај нé