Оваа прекрасна резиденција се наоѓа на само 5 минути пешачење од плажата Нисаки. Гостите ќе го ценат овој прекрасен амбиент, од кој лесно ќе ја истражуваат околината.

Комплексот се наоѓа на само 23,5 километри од живиот град Крф, каде што гостите можат да истражат голем број на места за шопинг, јадење и забава. Оваа шармантна резиденција им дава топло добредојде на гостите по пристигнувањето, поканувајќи ги во домашната средина во внатрешноста.

Гостинските соби се уредени со вкус, што го одразува шармот на локалното традиционално во нивниот дизајн.
На гостите им се гарантира незаборавен престој во оваа резиденција и им се овозможува широк спектар на одлични капацитети.

Галерија

Контактирај нé