Секоја Сабота и Недела – Касандра од Неа Потидеа до Паљури

Тргнување од Скопје во 02:00 од Дрводекор, попатно собирање на патници од Велес, Неготино и Гевгелија на граница.

Тргнување од Грција во 19:00ч.

1.500 МКД по лице

Контактирај нé