Mon Repos Palace 4*

Dimokratias Avenue & Iasonos Sosipatros, Anemomylos, Corfu

Честопати веруваме дека споменот е слика што ја добиваме од прекрасен пејзаж или реткоискуство. Сепак, спомените кои всушност ги чуваме цел живот се оние кои се впишани низ чувствата што ги доживеавме во одреден момент. За нас чувствата се спомените што ги создаваме. Чувството е како да престојувате во Mayor Mon Repos Palace „Art Hotel“, иконски хотел само за возрасни на Крф создаден за спокојни моменти.

Лоциран на работ на заливот Гарицас, со поглед на Јонското Море и старата венецијанска тврдина во градот Крф, автентично и врвно гостопримство ве очекува во историскиот хотел Мон Репос Палас, каде елеганцијата се среќава со луксузот, а класиката се среќава со современото. Неговата локација, на само еден здив од градот, го прави хотелот Mon Repos Palace врвен градски хотел на Крф со луксуз со 4 ѕвезди, додека неговиот дизајн, со избрани антиквитети од 18 век од палатата Ахилион, ја оправдува неговата класификација како уметнички хотел. За вас, тоа е нула за вашето истражување на Крф и истовремено врв на вашиот престој.

Собите на хотелот Mon Repos Palace нудат удобност и луксуз преку класични и минимални стилови и допири. Повеќето од нив нудат панорамски поглед кон Јонското Море или тврдината на Крф за да уживате, додека најблиската плажа е оддалечена околу 20 метри. Прекрасното гостопримство на овој градски хотел на Крф со луксуз со 4 ѕвезди го комплетира ресторанот Passaggio Bistrot, со своите богати вкусови и редовни музички настани, популарни меѓу локалното население, како и посетителите. Ви посакуваме добредојде во врвниот Art Hotel на Крф наменет само за возрасни и ветуваме уникатно искуство за гостопримство,
инспирирано од луксузот на една стара ера.

Галерија

Контактирај нé