Adam & Eve (adults Only 16+)

Анталија, Турција

Одморот во Royal Adam & Eve е посебен.

Наменет за возрасни, овој ресорт плени со минималистичката архитектура и со ултра модерниот базен.

Тивок во текот на денот, а експлозивен во текот на ноќта, претставува идеална адреса за оние кои сакаат да слават.

Галерија

Контактирај нé